Meistrisari jõuab ka Valgamaale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Jaanikese radadel on plaanis kahepäevased võistlused.
Jaanikese radadel on plaanis kahepäevased võistlused. Foto: Arvo Meeks

Esimest korda Castroli nime kandvate motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapp sõidetakse 4. ja 5. juulil Karksi-Nuia rajal ning kokku on kavas pidada kuus meistrivõistluste etappi.

Karksi-Nuia lähistel Ainja rajal toimuv Nuia Suursõit on erakordne ka selle poolest, et sõidetakse esimest korda raja ajaloos harjumuspärasele kulgemisele vastassuunas, mis on kindlasti põnev nii sportlastele kui pealtvaatajatele.

Lisaks toimuvad etapid Eesti parimatel radadel Pärnus, Valgas, Tihemetsas, Tartus, Türil, Toilas ja Viljandis. Neli etappi peetakse kahepäevalistena, kus laupäeval kihutavad soolotsiklid ning pühapäeval on kord külgvankrite ja quad'ide käes. Üks selline etapp peaks augusti algul aset leidma ka Valga külje all Jaanikese rajal, kui 1. augustil võistlevad kava kohaselt soolotsiklid ja päev hiljem külgkorvid ning quad'id.

TOP200 harrastajate karikasarjas tuleb tänavu lühenenud hooaja tõttu harjumuspärase 10 etapi asemel seitse ning Eesti noorte meistri- ja karikavõistluste sarjas on kaheksa etapi asemel kuus osavõistlust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles