Eelolev nädal toob paiguti kuni üheksateist kraadi sooja

BNS
Copy
Ilmateenistus lubab palju soojakraade.
Ilmateenistus lubab palju soojakraade. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Eeloleva nädala teisipäeval ja kolmapäeval kerkivad termomeetrinäidud paiguti kuni üheksateistkümne soojakraadini. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja paiguti on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati 10 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, pärastlõunal põhjarannikul läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kohati 10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kohati 11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles