Spordikeskuse arendus ootab paremaid päevi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Veel hiljuti oli Karula-Lüllemäe tervise- ja spordikeskuse juhataja Valev Sisov lootusrikas ning uskus, et lisaks suusa- ja lumerõngamäele paigaldatud tõstukile saavad nad ka kunstlumesüsteemi, mis aitab talvist hooaega pikendada.
Veel hiljuti oli Karula-Lüllemäe tervise- ja spordikeskuse juhataja Valev Sisov lootusrikas ning uskus, et lisaks suusa- ja lumerõngamäele paigaldatud tõstukile saavad nad ka kunstlumesüsteemi, mis aitab talvist hooaega pikendada. Foto: arhiiv

Valga valla algatatud Lüllemäe liikumisradade arendamine jäi pooleli, kuna maaomanikuga ei õnnestunud kokkuleppele jõuda. Spordikeskus püüab esialgu arendusi oma rahaga jätkata.

Valga vallavalitsus esitas mullu 31. jaanuaril kultuuriministeeriumile taotluse saada toetus Karula-Lüllemäe tervise- ja spordikeskuse liikumisradade arendamiseks. Kavas oli soetada näiteks lumetootmissüsteem (lumekahur, pumbad, voolikud), veetorustik, uuendada valgustatud rada ja suurendada elektrivõimsust, osta traktor koos haakeseadmega. Mullu saabuski rajatraktor Lüllemäele.

Tänavu märtsis teatas vald aga ministeeriumile, et ei ole võimeline taotluses välja toodud tegevusi ellu viima. Ministeerium esitas seepeale vallavalitsusele nõude tagastada 24 000 euro suurune toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles