Aasta suurpere elab šokolaadivabrikus

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Perekond Alev tiitli kättesaamise järel telestuudios: Aaron Aivo (vasakult), Joonas Arnold, Esmeralda, Aivo, Artur, Merike koos Rosannaga ja Kaspar Elias.
Perekond Alev tiitli kättesaamise järel telestuudios: Aaron Aivo (vasakult), Joonas Arnold, Esmeralda, Aivo, Artur, Merike koos Rosannaga ja Kaspar Elias. Foto: Kairit Leibold

Eile aasta suurpereks kuulutatud kuuelapseline perekond Alev elab Võrumaal Antsla vallas endises Lepistu koolimajas. Pereema Merikese loova silmaga ja pereisa Aivo kätega on sellest saanud hubane kodu, kuhu mahub ka šokolaadivabrik koos kohvikuga.

Tallinnas sündinud ja kasvanud Aivo (42) ja Valgast pärit Merike (36) otsustasid linnatolmu jalgelt pühkida 13 aastat tagasi, veidi pärast nende teise lapse sündimist Pärnumaal.

Aivo Alev on šokolaadi tootmisega tegelenud 2004. aastast. 2016. aastal asutasid nad kaasa Merikesega Roosiku šokolaadivabriku ning hakkasid seda maiust täiesti nullist Roosiku kaubamärgi all ise valmistama. Praegu on pereema vabrikus pakendaja, isa Aivo aga šokolaadimeister. Peres on kuus last: Aaron Aivo (15), Kaspar Elias (14), Joonas Arnold (9), Artur (7), Esmeralda (5) ja Rosanna (1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles