Lahkuv perearst saab kolm asendajat

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Perearsti lahkumise järel Lasva keskuse kortermajas tegutsev perearstikeskus tühjaks ei jää, sest asemele leiti kolm asendajat.
Perearsti lahkumise järel Lasva keskuse kortermajas tegutsev perearstikeskus tühjaks ei jää, sest asemele leiti kolm asendajat. Foto: Ülle Harju

Võrumaal Lasva perearsti kohalt lahkuva Katrin Mölderi asemel alustab järgmisest nädalast sealsamas patsientide vastuvõttu mitmel pool Lõuna-Eestis töötav perearst Jana Merisalu.

«Ma ei võta nimistut, vaid lähen sinna asendusarstina ja jagan teiste arstidega töö ära,» lausus Jana Merisalu. Täpsemalt hakkab Lasva 1339 inimesega nimistut järgmisest nädalast teenindama kolm perearsti osaühingust Terviseagentuur.

«Doktor Mölderi otsuse järel nimistust loobuda on meil õnnestunud väga lühikese ajaga tagada arstiabi patsientidele,» lausus OÜ Terviseagentuur tegevjuht Heidi Ait. «1. juunist on võimalik jätkata tänu sellele, et kohapeal on väga tubli pereõde Mae Krillo ning doktor Jana Merisalu, kes on olnud nõus selle nimistu enda kanda võtma,» kiitis Ait.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles