Mudilased saavad Räpinas seigelda ja mune korjata

Mati Määrits
, reporter
Copy
Julgemad lapsed aitasid värava juurde kerkinud kanalasse toimetada mitu kana ning ühe kuke. Abiks oli ka Räpina vallavanem Enel Liin.
Julgemad lapsed aitasid värava juurde kerkinud kanalasse toimetada mitu kana ning ühe kuke. Abiks oli ka Räpina vallavanem Enel Liin. Foto: Mati Määrits

Räpina lasteaia Vikerkaar mudilastel oli lastekaitsepäeval õuealal uudistamist palju, sest nüüdsest on nende päralt looduslähedane seiklusrada. Julgemad aitasid värava juurde kerkinud kanalasse toimetada mitu kana ja ühe kuke ning edaspidi on neil võimalik lasteaeda tulles äsja munetud muna ühes võtta.

MTÜ Piiriveere Liider ja Räpina valla toel valminud seiklusrajal pakuvad eri vanuseastmes ja oskustega lastele tegevust istikutest moodustatud taimetunnelid, vitsonn, kelgumägi-tunnel, rippsild, tasakaalupoom, turnkang, ronimisvõrk, tasakaalurada ja astumispakkudega rada.

Lasteaia õppejuht Jana Mets uskus, et liumäele tahavad talvel ilmselt kõik rühmad korraga pääseda. «Meil on siin lähedal liumägi küll olemas, aga see on väikestele lastele liiga järsk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles