Laupäeval tuleb kuni 22 kraadi sooja

BNS
Copy
Ilmateenistuse prognoosi järgi on laupäev tulemas vihmasajuga.
Ilmateenistuse prognoosi järgi on laupäev tulemas vihmasajuga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on laupäev tulemas vihmasajuga ja sooja on kuni 22 kraadi.

Öö hakul on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib hoovihma sadada. Kesköö paiku Edela-Eestist alates pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama. Sajupilved laienevad edasi kirde suunas. Ida- ja kagutuul tugevneb ja puhub 5-11, puhanguti kuni 15 m/s, hommikul pöördub Saaremaal ja Liivi lahe ümbruses lõunasse ja edelasse. Sooja on 9-14 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb ida- ja kagutuul, mis puhub 6-10, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus on 1-1,6 meetrit. Öö hakul võib kohati hoovihma sadada. Nähtavus mõõdukast heani. Sooja on 10-13 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm ja vihmasadu levib üle kogu maa. Kohati võib olla äikest. Õhtul pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal lõunasse ja edelasse ning tugevneb 6-12, puhanguti kuni 18, saartel ja läänerannikul 9-14, puhanguti kuni 21 m/s. Sooja on 16-22, saartel ja läänerannikul 12-15 kraadi.

Peipsi järvel puhub ennelõunal kagutuul 6-11, puhanguti 15 m/s, pärastlõunal pöördub järk-järgult edelasse ja nõrgeneb veidi. Laine kõrgus on 1-1,6 meetrit. Hommikul hakkab vihma sadama ja kohati võib olla äikest. Õhtul sajuvõimalus väheneb. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 17-20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles