Puidutööstus peab kriisi trotsides uue tehase plaane (11)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
«Barrusesse tööle tulemine oli mõnes mõttes juhuste kokkulangemine. Saint-Gobainis on toimumas suuremad strateegia muutused ja ühinemised,» ütles firma tegevjuht Martti Kork.
«Barrusesse tööle tulemine oli mõnes mõttes juhuste kokkulangemine. Saint-Gobainis on toimumas suuremad strateegia muutused ja ühinemised,» ütles firma tegevjuht Martti Kork. Foto: Arvo Meeks

Puidutööstuse Barrus uus tegevjuht Martti Kork kinnitas, et jätkab Võrumaa suurfirma seniste laienemisplaanide elluviimist. Plaanide hulka kuulub ka juba kolmanda liimpuidutehase rajamine. Lähiaja tegevus on aga tema sõnul firma juhtimine läbi prognoositava majanduskriisi.

«Oleme uue tehase planeerimisega praktiliselt valmis, kuid lõplikku investeerimise otsust ei ole veel tehtud,» rääkis Kork «Koroonakriisi majanduslik mõju ilmselt alles tuleb – ootame investeeringu tegemiseks õiget hetke. Barruse soov on siiski kasvada.»

Kork lisas, et investeeringud on seotud ka ehitussektoriga ning kriis on teinud ettevõtjad mitmes mõttes ettevaatlikuks. «Vaatame, mida suve teine pool toob. Kuigi loodan, et meditsiiniline kriis on nüüd lõppemas, siis tõsine majanduslik kriis pole ilmselt veel alanud.»

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles