Nädalavahetusel puhkes hulk tulekahjusid

LEPM
Copy
13. juunil kella 21.52 ajal põlesid Valga vallas Raavitsa külas palkmaja jäänused. Need oli põlema süüdanud omanik ise, et sel viisil jäätmetest vabaneda.
13. juunil kella 21.52 ajal põlesid Valga vallas Raavitsa külas palkmaja jäänused. Need oli põlema süüdanud omanik ise, et sel viisil jäätmetest vabaneda. Foto: Lõuna päästekeskus

Nädalavahetusel tuli Lõuna-Eesti päästjatel kustutada mitu põlengut. Põlesid nii suitsusaun, palkmaja jäänused kui metsaalune känd.

13. juunil kella 14.36 ajal süttis Põlva vallas Karilatsi külas kütmise ajal suitsusauna kerise kohal lagi ja sein. Õnneks avastasid omanikud põlengu ja suutsid survepesuriga tule leviku peatada. Leiliruumist põleng tänu sellele välja ei levinud.

13. juunil kella 21.52 ajal põlesid Valga vallas Raavitsa külas palkmaja jäänused. Need oli põlema süüdanud omanik ise, et sel viisil jäätmetest vabaneda. Päästjad kustutasid keskkonda saastava ning ümbrust ohustava hunniku.

13. juunil kella 13.41 ajal põles Rõuge vallas Rebäse külas metsa all känd. Põleng oli levinud ka sügavale turbapinnasesse. Päästjad loputasid kännu ja pinnase veega läbi. Ilmselt oli keegi pahatahtlikult kännu põlema pannud.

14. juunil kella 18.22 ajal süttis Antsla vallas Oe külas nõukogudeaegse elektrikilbi rikkest elumaja tuulekoda. Põlengust andis märku suitsuandur ning elanikud pääsesid majast välja. Päästjad kustutasid tulekahju kella 19.52ks.

Kella 22.28 ajal süttis Vastseliina alevikus Pätisilla teel alajaama kõrgepinge kaabel. Päästjad turvasid elektrikute tulekuni ohuala. Vool lülitati välja ning tõsisemat tulekahju rikkest ei arenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles