Võru Helios päästis lõpusekunditel viigipunkti

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Sellest Sergei Starovoitovi pealöögist leidis pall loetud sekundid enne lõpuvilet tee Läänemaa JK väravasse.
Sellest Sergei Starovoitovi pealöögist leidis pall loetud sekundid enne lõpuvilet tee Läänemaa JK väravasse. Foto: Võru FC Helios

Sergei Starovoitovi kolmandal lisaminutil löödud värav päästis Võru FC Helose jalgpallimeeskonnale eilses esiliiga B-tasandi kodumängus Läänemaa JK-ga viigipunkti. Kohtumine liiga uustulnukaga lõppes tulemusega 3:3.

«Parem punkt peos, kui kolm punkti katusel,» lausus Võru meeskonna treener Jaanus Vislapuu, ent tõdes, et teenitud punkt on üsna mõru maiguga.

«Oleks pidanud esimesel poolajal selle mängu ära otsustama, aga seda ei suutnud ja nagu juba kombeks saanud, siis teisel poolajal ehitame endale ise. Lööme täitsa otse iseendale või tulevad mingid rumalad olukorrad, nagu see käega mäng kastis,» ütles ta.

Skoori avasid pooletunnise mängu järel vastased, aga vaheajale mindi ikkagi võrulaste 2:1 eduseisus. Väljakuperemeeste mõlemad väravad lõi penaltist Eduard Desjatski.

Teisel poolajal jõudsid külalised Karlis Karro omaväravast viigini ja pärast Starovoitovi käega mängu antud 11 meetri karistuslööki läks Läänemaa JK 83. minutil ka juhtima. Tugeva lõpuspurdiga õnnestus võrulastel viigipunkt siiski kätte saada.

Vislapuu teise poolajaga rahule ei jäänud. «Teeme halbu otsuseid ja vastane saab kergeid väravaid. Peame olema kontsentreeritumad ja suutma seda kvaliteeti säilitada, mis meil esimesel poolajal on,» ütles ta.

Puhata saavad mehed vaid paar päeva, sest hullumeelne mängugraafik jätkub: järgmine mäng on jube sel neljapäeval Tabasalus sealse meeskonnaga, kes Heliosest tabelis astme kõrgemal ehk seitsmendal kohal. Kodus mängivad võrulased taas eeloleval pühapäeval Paide Linnameeskonna U21 rivistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles