Valgas uuendatakse kaugküttetorustikku

LEPM
Copy
Valgas uuendatakse kaugküttetorustikku.
Valgas uuendatakse kaugküttetorustikku. Foto: Valga vallavalitsus

Valga linnas vahetatakse välja vananenud kaugküttevõrgu magistraaltorustikku. Tööde käigus asendatakse kaheksakümnendate aastate keskel ehitatud ja nüüdseks amortiseerunud soojustorustik uue, madalama soojuskaoga torustikuga.

Kaevetöödega võivad kaasneda ajutised liiklus- ja parkimispiirangud. Ehitusjärgselt taastatakse tänavate endine olukord, sealhulgas pinnakatted ja haljastus. Kokku vahetatakse välja 1044 m torustikku.

AS Utilitas Eesti annab parima, et ehitustööd häiriks võimalikult vähe inimeste tavapärast elukorraldust. Ehitustöödega seotud soojuskatkestustest antakse varakult teada hoonete esindajatele. Kinnitatud soojuskatkestuste infot saab näha ka Utilitase kodulehelt.

Ehitustöödest mõjutatud piirkonnad on peagi lõppeval I etapil Pikk tn ja Kungla tn ning II etapil Aia tn 3 ja 5; Lai tn 3, 5, 5A, 7A, 8, 15, 17 ja 19, Lai tänav T1, Köie tn 15 ja T2; Vabaduse tn 28 ja 32. II etapi tööd algavad 25. juunil 2020.

Uute eelisoleeritud torude paigaldamiseha tagab Utilitas oma kaugkütte klientidele ööpäevaringse, mugava ning keskkonnasõbraliku kütte ja sooja vee.

Ehitus kestab orienteeruvalt 30. septembrini 2020.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles