Lootose tegevjuhina alustas tööd Indrek Käo

LEPM
Copy
Indrek Käo alistas jalgpalliklubi Lootos tegevjuhina.
Indrek Käo alistas jalgpalliklubi Lootos tegevjuhina. Foto: Indrek Illus

Jalgpalliklubi Lootos tegevjuhina alustas 15.juunist tööd Indrek Käo.

«Mul on hea meel olla tagasi klubi juures. Viimased paar aastat aitasin klubi juhatust vabatahtliku rollis nõu ja jõuga ning üheskoos küpses plaan, et võiksin kasvõi osalise koormusega, aga põhikohaga asuda täitma tegevjuhi ülesandeid. Lootos on viimastel aastatel läbi teinud suure arenguhüppe ja olnud nii muutuste kui muudatuste karusellis. Eelmisel aastal renoveeritud Lootospark staadion on klubi treeningtingimused viinud tipptasemele, nüüd vajaks järele aitamist sportliku poole kvaliteet.

Klubi tulevikuteed analüüsides jõudsid klubiliikmed ja lapsevanemad arusaamisele, et klubi vajab tegevjuhti, kes igapäevaselt klubi asjadega tegeleks ja oleks juhatusele, noortetöö juhile ja treeneritele abiks püstitatud eesmärkide saavutamisel.Peame maakonna suurima spordiklubina suutma kanda seda rolli, mida Kagu-Eesti jalgpallivedurilt ootavad meie liikmed, noormängijad nende vanemad, aga ka Eesti jalgpallipere ja kohalik kogukond tervikuna,» ütles omapoolseks kommentaariks Indrek Käo.  

«Tegevjuhi valikul hindasime kõrgelt Indreku motivatsiooni, tema visiooni klubi jaoks ning pikaajalist jalgpallis tegutsemise kogemust.  Oluline eelis, mille Indreku liitumine kaasa toob, on asjaolu, et asutajaliikme ja pikaajalise presidendina tunneb ta klubi  ning on hästi kursis selle tugevuste ja väljakutsetega. Ma usun, et see eelis, lisaks tema laialdane kogemus Eesti jalgpalli kogukonnaga suhtlemisel aitavad saavutada klubile püstitatud ambitsioonikaid eesmärke,» ütles juhatuse esimees ja president Kristjan Mäeots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles