Peatreener kiidab laskesuusatajate taustatiimi

Madis Perli
, suvereporter
Copy
Eesti laskesuusakoondise peatreener Indrek Tobreluts (seisab) nentis, et Haanjas on treenimiseks väga head tingimused. Esiplaanil roosas särgis koondislane Grete Gaim.
Eesti laskesuusakoondise peatreener Indrek Tobreluts (seisab) nentis, et Haanjas on treenimiseks väga head tingimused. Esiplaanil roosas särgis koondislane Grete Gaim. Foto: Arvo Meeks

Eesti laskesuusakoondis jätkas hooajaks ettevalmistumist nädalase laagriga Haanjas. Koondise peatreener Indrek Tobreluts sõnas, et sellist tiimi nagu praegu ei ole laskesuusatajate selja taga kunagi olnud.

Tobrelutsu sõnul on Haanjasse treenima tulek osaliselt tingitud kriisiperioodist. Kui algselt oli selleks ajaks plaanis Rootsi suusatunneli laager, otsustati piiride avamisest hoolimata sinna siiski mitte minna, kuna see oleks tagasi tulles tähendanud 14-päevast karantiini.

«Kuna enamik laagreid oleme Eestis korraldanud Otepääl, tulime nüüd vahelduseks Haanjasse ja tegelikult on siin supertingimused,» kiitis Tobreluts Haanja olusid. «Siin on moodne lasketiir ja kõik käe-jala juures. Super koht, kus harjutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles