Pildid Sangastes võeti suvi vastu tantsu ja pillimänguga

Siim Saavik
, reporter
Copy

Sangaste alevikus korraldati suve alguse auks kontsert «Tere tulemast, suvi!», mis tõi öötundidel kohaliku kultuurimaja ette suve vastu võtma ligemale 100 inimest.

Pidu algas natuke pärast südaööd. Rahvale esinesid line-tantsurühm KeSa-line ja Sangaste lõõtsaklubi. Olukorrast tingituna jälgiti seda, et inimesed peaksid kinni 2 + 2 reeglitest. Publikule pakuti kohapeal kohvi, teed ja torti.

Sangaste kultuurimaja juhataja Marina Pulver rääkis, et jäi üritusega väga rahule, sest publikut tuli peo algusajast hoolimata kohale rohkem kui loodeti.

«Oli nii vanemaid inimesi kui ka lapsi ja kõigile väga meeldis siin. Kartsime, et rahvast tuleb vähe, ikkagi südaöö, kuid pidu läks paremini kui oskasin oodata,» rääkis Pulver

Kontserdil lõõtspilli mänginud Sangaste lõõtsaklubi eestvedaja Rene Raidsalu ütles, et nautis kontserti. «Ilmataat täitis oma lubaduse – vihma ei sadanud. Väga mõnus mitmekesine publik oli, rahvast tuli palju ja väga hea oli esineda nii toredale publikule,» sõnas ta.

Raidsalu lisas, et temale meeldis kõige rohkem just line-tantsurühma tantsijad. «Nende hästi valitud kava sütitas inimesi kaasa tantsima ja laulma. Nii saigi kevad tantsuga ära saadetud ning suvi lõõtspillimuusika saatel vastu võetud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles