Valga politseinik pälvis tunnustuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Nädala algul tunnustati 20. korda parimaid korravalvureid. Pildil PPA peadirektor Elmar Vaher (vasakul), tunnustuse pälvinud Valga patrullpolitseinik Ats Püvi ja Tallinna Rotary klubi president Margus Allikmaa.
Nädala algul tunnustati 20. korda parimaid korravalvureid. Pildil PPA peadirektor Elmar Vaher (vasakul), tunnustuse pälvinud Valga patrullpolitseinik Ats Püvi ja Tallinna Rotary klubi president Margus Allikmaa. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Nädala algul toimus Tallinna Rotary klubi eestvedamisel 20. korda parimate noorte politseinike, parima koerajuhi ja parima teenistuskoera autasustamine. Üks tunnustus tuli ka Lõuna-Eestisse.

Tallinna Rotary klubi nimetas teiste seas parimaks ka Kagu politseijaoskonna Valga patrullpolitseiniku Ats Püvi.

Püvi kolleegid on ühisel arvamusel, et mees teeb tööd südamega ja ta on tugev meeskonnamängija, teatas politsei- ja piirivalveamet (PPA). Püvi hoolde usaldatakse praktikale tulevad politseikadetid ja näiteks on PPAs kasutatavate kiirusmõõteseadmete õppevideod just tema loodud.

Tallinna Rotary klubi presidendi Margus Allikmaa sõnul ulatub traditsioon 2001. aastasse, kui Tallinna Rotary algatas projekti eesmärgiga tunnustada tublisid inimesi, kes tagavad Eesti turvalisust.

«Viimase 20 aastaga on nõudmised politseinike ja piirivalvurite töö suhtes kasvanud kordi, lisandunud on teemad, nagu rahvusvaheline migratsioon, küberkuriteod, elanike kriisikäitumine pandeemia ajal ja palju muud,» ütles Allikmaa. «Meile tundub, et meie politseinikud ja piirivalvurid on igapäevase tööga ja ka uute ülesannetega väga hästi hakkama saanud. Meil on suur rõõm seda traditsiooniks saanud projekti jätkata.»

PPA peadirektor Elmar Vaher märkis, et 20 aastat on ühele traditsioonile väärikas iga.

«Paljudest kunagi noore politseiniku tunnustuse pälvinud naistest ja meestest on tänaseks saanud oma ala tõelised tipptegijad. Kindlasti aitas Rotary preemia neile sel teekonnal veidi hoogu juurde anda, sest tunnustus innustab ja paneb veelgi rohkem pingutama,» sõnas Vaher. «Tänan Rotaryt selle ilusa traditsiooni hoidmise eest, millega väärtustatakse politseinikke, kes iga päev töötavad südamega selle nimel, et meie kallis Eesti oleks turvaline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles