Advokatuurile ei meeldinud Pilve diskoritöö

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Advokaat Aivar Pilv oli aastaid tagasi diskor.
Advokaat Aivar Pilv oli aastaid tagasi diskor. Foto: Tairo Lutter

Kanal 2 saates «Suve- ÕHTU!» külastasid saate tegijad hiljuti saatejuhi Piret Laose kodulinna Otepääd. Teiste seas astus saates üles ka talvepealinnast pärit tuntud advokaat Aivar Pilv, kes meenutas, kuidas omal ajal diskorina tööd tegi.

«See on ülikooliaegne harrastus, mis ka pärast ülikooli lõppu kaasa tuli, mingiks ajaks paralleelselt advokaaditööga. Ühel ajahetkel tuli veidi salatseda ja varjunime all diskosid teha. Aasta oli siis 1987, ühiskonnas olid teised tavad ja põhimõtted. Kui ühel hetkel saadi teada, et käin õhtuti diskosid tegemas, pidin advokatuuri juhatusse minema aru andma, miks sellise advokaadiametiga mitte sobiva asjaga tegelen. Andsin kinnituse, et seda enam ei tee,» rääkis Pilv saates.

Pilv tegutses diskorinime AiPi all. Ta meenutas, et toona pidi diskor tegelema hoopis teiste asjadega kui praegu. «Esiteks pidi kogu õhtu rääkima lugude vahel. Pidid otsima rahvaga kontakti. Mehed olid vaiksed, tagasihoidlikud, istusid kramplikult, silmitsesid tüdrukuid,» meenutas advokaat.

Pilv jagas 2018. aastal mälestusi diskoritööst ka Lõuna-Eesti Postimehele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles