Pühajärve kaldal narritakse suveetenduses rumalust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Reedel toimus etenduse «Mõistuse vaheaeg» kontroll-lavastus.
Reedel toimus etenduse «Mõistuse vaheaeg» kontroll-lavastus. Foto: Otepää vallavalitsus

Sel suvel on Otepää vallas Pühajärve ääres Kangro talus taas tulemas suveetendused. Hooaeg avatakse sel laupäeval, 27. juunil kell 18 etendusega «Mõistuse vaheaeg».

Etenduse toob lavale Sangaste kultuurimaja näitetrupp Rukki Narrid. Etendus on tasuta, aga võimalik on teha annetus teatritrupi fondi.

Täna toimus etenduse kontroll-lavastus, teatas Otepää vallavalitsus sotsiaalmeedias.

Sangaste kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja Marina Pulver ütles, et idee teha suvel etendust oli juba aasta alguses. «Algul ei teadnudki, kas näitetrupi kokku saame, kuid huvilisi siiski oli ja saime toreda pundi kokku,» ütles Pulver.

Kangro talu perenaine, lavastaja Egle Sisask lisas, et kuigi koroona-aeg pidurdas seltskonna kokkusaamist, tehti siiski omaltpoolt kõik mis võimalik, et etendus toimuks. «Tõesti, kokku on saanud üksteist toetav ja täiendav seltskond ja see on pakkunud palju häid emotsioone,» sõnas Sisask.

Rukki Narrid etendavad Erlend Kollomi lavastust «Mõistuse vaheaeg» veel ka 12. juulil kell 16 Sangaste mõisa ringtallis.

Etenduses astuvad üles Kärt Kooser, Algis Väärmaa, Ly Käärik, Maiken Kutsar, Kätlin Raidsalu, Rene Raidsalu, Marina Pulver ja Helve Väärmaa. Näidendis narritakse rumalust ning seda, kuidas see avaldub võimul olles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles