Mulgimaad tutvustav peremängusari jätkub Helme kihelkonnas

LEPM
Copy
Sellel laupäeval, 4. juulil jätkub Mulgimaa peremäng, kus seiklejaid ootab  seekord Helme kihelkond.
Sellel laupäeval, 4. juulil jätkub Mulgimaa peremäng, kus seiklejaid ootab seekord Helme kihelkond. Foto: Viljandimaa Arenduskeskus

Sellel laupäeval, 4. juulil jätkub Mulgimaa peremäng, kus seiklejaid ootab  seekord Helme kihelkond.

Sealse piirkonnajuhi Ilona Tiigi sõnul saavad mängus osalejad seigelda seitsmes mängupunktis. Riidaja külas on avatud kaks kohta – Mäe-Koda, kus pererahavaga koos saab valmistada komme ja maitsta  umbrohusuppi. Riidaja naised on ette valmistanud äraarvamisemängu. Helme Koduloomuuseum tutvustab vanu põllutööriistu, Hummulis toimuvad tegevused imekaunis pargis ning oma uksed on huvilisetele avanud mõis   Kärstna küla üllatab põneva lillemänguga ning Taageperas ootab mängijaid populaarne puutöötuba. Ajaloohuvilistel on taas võimalus tutvuda  uuenenud Barclay de Tolly mausoleumiga. 

Jaanika Toome, Mulgimaa Peremängu peakorraldaja lisab , et juba esimene mängupäev Tarvastu kihelkonnas tõi piirkonda üle 150 mängus osaleja. See näitab, et inimeste huvi ringi liikuda on kasvanud. Tänavune Mulgimaa Peremäng ongi eriline selle poolest, et igal kihelkonnal on päris oma mängupäev ja osalejatel võimlik omale meelepärane piirkond ise valida.

Mulgimaa Peremäng on mulgi kultuuri ja piirkonda tutvustav sündmuste sari, mis

toimub tänavu kuuendat  korda. Tänavu toimub see viiel päeval: 27. juunil, 4. juulil, 1. augustil, 21. augustil ja 5. septembril. Mängupunktid ootavad mängijaid vahemikus 12:00-18:00.

Mulgimaa Peremängu  korraldab Viljandimaa Arenduskeskus koostöös Mulgimaa Arenduskoja, Mulgi Kultuuri Instituudi ja kohalike vabaühenduste ning ettevõtjatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles