Valga ringristmik saab uue ilme

Copy
Valgas ootab Tartu-Pika tänava ristmiku remont, kus luuakse kergliiklejatele senisest palju paremad liikumisvõimalused.
Valgas ootab Tartu-Pika tänava ristmiku remont, kus luuakse kergliiklejatele senisest palju paremad liikumisvõimalused. Foto: Lea Margus/Lõuna-Eesti Postimees

Valga vallavalitsus sai volikogult hiljutisel erakorralisel istungil loa korraldada riigihange seoses Tartu-Pika tänava ringristmiku projekteerimise ja ehitamisega.

Asevallavanem Toomas Petersoni sõnul on vallavalitsusel soov luua paremaid tingimusi kõigile liiklejatele: jalakäijatele, jalgratturitele, autojuhtidele ja tõukeratastega sõitjatele. Selle nimel võetakse ette ka Tartu-Pika tänava ristmiku remont, kus luuakse kergliiklejatele senisest palju paremad liikumisvõimalused.

Küsimusele, millal ristmik valmib, Peterson veel täpselt vastata ei saanud. Hanke tähtaeg on 30. juuli ning asevallavanem loodab, et leping sõlmitakse sügisel ja pärast seda saab ka ehitusega pihta hakata. Palju sõltub Petersoni sõnul aga ka ilmast. Kui ilm soosib, võib loota, et ristmik saab valmis järgmiseks kevadeks. Asevallavanema sõnul plaanitakse võib-olla ringtee keskele paigutada ka interaktiivne ekraan, millel tervitus Valga linna saabujatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles