Mini-Erna võit läks Võrumaale

LEPM
Copy
Mini-Erna 2020 osalejad.
Mini-Erna 2020 osalejad. Foto: Noored Kotkad

Nädalavahetusel peetud Noorte Kotkaste iga-aastane patrullvõistlus Mini-Erna lõppes sel korral Võrumaa noorkotkaste võiduga. Teisele kohale tulid Valgamaa poisid ja kolmandale Saaremaa noorkotkad.

Raja ajaline kestus oli 36 tundi ja keskmine kilometraaž 60 kilomeetrit. Võistlejatel tuli kokku läbida 21 kontrollpunkti, mille hulgas oli näiteks paintball-relvadest sihtmärkide tabamine, meditsiin, lõkke püstitamine, sõlmede tegemine, sideülesanne, jaotelgi püstitamine, takistusrada, luureülesanne, kanuutamine. Punktides oli oluline ajaline sooritus, mille järgi kujunes paremusjärjestus. 

Rajal kostitas ilmataat võistlejaid nii kuuma päikese kui ka tugeva vihmasajuga. Lisaks häiris võistlejate liikumist rajal vastutegevuse üksused, kes hoidsid võistlejaid eemal teedest. Vastutegevusele vahele jäädes, tuli loovutada elutalong. Võistluse finišijoon oli Eesti Kaevandusmuuseumis Euroopa suurima ekskavaatori kopas.

Võistluse lõpurivistusel ütles Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm, et hoolimata kujunenud paremusjärjestusest, on võitjad kõik, kes sellel katsumusel vastu pidasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles