Teade suurvõistlusest täitis hotellid mõne tunniga

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Salloki sõnul oli sama päeva õhtul, mil ralli toimumisest ametlikult teatati, kõik toad suurvõistluse ajaks kinni pandud.
Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Salloki sõnul oli sama päeva õhtul, mil ralli toimumisest ametlikult teatati, kõik toad suurvõistluse ajaks kinni pandud. Foto: Paul Poderat

Lõuna-Eesti teedel septembri alguses startiv WRC ralli etapp on muutnud majutuskohad Kagu-Eestis erakordseks defitsiidiks. Rallipäevadeks on broneeritud nii Valga-, Põlva- kui ka Võrumaa tuntumad ööbimiskohad.

Rallipäevadeks on reserveeritud nii Otepääl asuvad GMP Clubhotel kui ka Pühajärve spaa ja puhkekeskus. Ka võistluskeskusest kaugemal asuvad Kagu-Eesti hotellid on tolleks nädalavahetuseks võetud: nii Põlvas asuv Pesa hotell kui ka Võrus asuv Kubija hotell-loodusspaa. Valga hotelli Metsis toad on nendeks päevadeks samuti juba täis.

«Hotellitubade aktiivne broneerimine algas juba enne seda, kui ralli toimumine sai lõpliku kinnituse,» rääkis Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Sallok. Tema sõnul oli hetkeks, mil ametlik teade tuli, vabu tubasid juba väga vähe. «Sama päeva õhtuks ei olnud meil enam mitte midagi pakkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles