Marko Mihkelson abiellus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Marko Mihkelson ja Tuuli Semevsky tänavusel presidendi vastuvõtul Ugalas
Marko Mihkelson ja Tuuli Semevsky tänavusel presidendi vastuvõtul Ugalas Foto: Konstantin Sednev

Valgast pärit riigikogu liige Marko Mihkelson ning keelestuudio Saag & Semevsky juhatuse liige ning koolitaja Tuuli Semevsky abiellusid oma tutvumise neljandal aastapäeval, 9. juulil.

Laiema avalikkuseni jõudis info tänu heliloojale ja ettevõtjale, endisele riigikogulasele Imre Sooäärele, kes osales Mihkelsoni ja Semevsky abiellumisejärgse üllatuspeo korraldamises laeva Mojito pardal. Muu hulgas tunnistas Sooäär abiellumise avalikkuse ette toonud ühismeediapostituses sedagi, et pani äsja toime roima.

«Panin toime kuriteo. Muhu pulmas nimetatakse seda pruudivarguseks, mida karistatakse kadakase rattapeksuga. Sajandeid vana traditsioon! Kas see karistus ka tänases õigusruumis kehtib, liiati kui pruutpaar avastab, et nad on täiesti ootamatult enda üllatuspulmapeole sattunud, selgub hiljem. Palju õnne, kallid Marko ja Tuuli! Hoidke teineteist! Te olete koos üks, imeline tervik! Maailm on muutumises, love is eternal (armastus on igavene – toim),» kirjutab Sooäär.

Varem on Mihkelson Kroonikale rääkinud, et nad tutvusid Tuuliga ühiste sõprade üritusel. Aasta varem oli lõppenud Mihkelsoni kooselu advokaat Tiin Ploomipuuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles