Vald sai uue suhtesuunaja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Indrek Sarapuu
Indrek Sarapuu Foto: Arvo Meeks

Setomaa vallavalitsuse kommunikatsioonispetsialistina alustas hiljuti tööd Indrek Sarapuu.

Aastaid ajakirjanikuna leiba teeninud Sarapuul pole see esimene kord kommunikatsioonivaldkonnas tegutseda. Nimelt on ta varem olnud sarnases ametis ka Tallinna Kesklinna linnaosa valitsuses.

«Üks põhjus, miks ma sellesse ametisse kandideerisin, oli, et see on mulle põnev väljakutse. Mulle meeldib olla juures, kui asju tehakse ja otsustakse,» rääkis Sarapuu.

Teisalt on Setomaal tema juured. «Näiteks minu vanaisa sündis Irboskas. Ja kuigi praeguse haldusjaotuse järgi olen pea kogu elu veetnud Põlvamaal, siis ajalooliselt on ju tegu ühe ja sama piirkonnaga. Kokkukuuluvust Setomaaga tugevdab veelgi asjaolu, et olen õigeusklik, olnud ametis ka Eesti Apostlikus Õigeusukirikus, juhtinud selle kirjastustegevust. Setomaa on traditsiooniliselt õigeusklik piirkond,» rääkis vastne spetsialist.

Sarapuu usub sedagi, et uues ametis tuleb talle kasuks ka Räpina aianduskoolis omandatud keskkonnakaitse spetsialisti ettevalmistus.

Kommunikatsioonispetsialisti ülesanne on korraldada valla meediasuhtlust ja jälgida seda, et info olulistest tegemistest omavalitsuses jõuaks nii selle elanikeni kui vallast väljapoole. Teisalt vahendab ta ka väljastpoolt tulevat infot, mis vallarahvale oluline on. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles