Laager sai teoks kahes jaos

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kokku võttis laagrist osa 60 korvpallihuvilist last.
Kokku võttis laagrist osa 60 korvpallihuvilist last. Foto: KK Valgamaa

Korvpalliklubi Valgamaa viis 6.–13. juulini Värskas läbi oma kolmanda suvelaagri. Sellel aastal korraldati see koroonaviiruse tõttu kahes jaos: esmalt osalesid lapsed sünniaastatega 2008–2012 ja seejärel noored, kes sündinud aastatel 2004–2007. Kokku võttis osa 60 korvpallihuvilist last Valga-, Võru- ja Põlvamaalt.

Noori juhendas viis treenerit: Olver Kaljuvee, Brendon Paidra, Kevin Kangur, Emily Raudkepp ja Allan Hallik. Treeningud leidsid aset kolm korda päevas. Teise grupi noored said lisaks tavapärastele korvpallitreeningutele arendada oma üldfüüsilist vormi Piusa liivamägedel ja Värska veekeskuse jõusaalis. Samuti korraldati lastele palju vaba aja tegevusi, nende seas spordiviktoriin ja talendiõhtu ning laagrisisene korvpalliturniir. Veel said lapsed sõita Lämmijärvel, käia politsei- ja piirivalveameti Värska kordonis, osaleda grilliõhtul Rõsna puhkekeskuses, kus käidi parvsaunas ning sõideti maastikul ringi vanatehnikaga. Endine korvpallur Viljar Veski käis rääkimas oma karjäärist.

Korvpalliklubi Valgamaa loodi 2017. aasta juulis, arendamaks noorte ja harrastajate korvpallitegevust Valgamaal ja Võrumaal. Osa on võetud mitmesugustest korvpallivõistlustest ja korraldatud muid üritusi. Klubi eestvedajad Olver Kaljuvee ja Brendon Paidra on võtnud uuel hooajal eesmärgiks osaleda makroliiga, miniklassi ning U14 ja U16 poiste Eesti meistrivõistlustel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles