Rahvusringhäälingu uus korrespondent: reporter ei tohi tahta maailma muuta (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
ERRi Põlva- ja Võrumaa uue korrespondendi Leevi Lillemäe sõnul on talle juhtunud mõistvad intervjueeritavad. «Olen teinud pool intervjuud ära ja öelnud: aga nüüd räägime uuesti, sest te astusite 10 sentimeetrit kaamerast kõrvale ja kogu pilt on fookusest väljas,» naeris ta.
ERRi Põlva- ja Võrumaa uue korrespondendi Leevi Lillemäe sõnul on talle juhtunud mõistvad intervjueeritavad. «Olen teinud pool intervjuud ära ja öelnud: aga nüüd räägime uuesti, sest te astusite 10 sentimeetrit kaamerast kõrvale ja kogu pilt on fookusest väljas,» naeris ta. Foto: Paul Poderat

Pikalt pastoriametit pidanud Leevi Lillemäe (44) küsis endalt hiljuti, kas ta ikka tahab elu lõpuni sama tööd teha. Otsus midagi uut proovida on temast nüüdseks teinud Eesti Rahvusringhäälingu Põlva- ja Võrumaa korrespondendi. Oma töös lähtub ta põhimõttest, et ajakirjanik peab küll inimesi harima, ent mitte pooli valima.

Lillemäe on uues ametis mai algusest. Ta asendab lapsepuhkusele läinud Mirjam Mõttust. Kuigi töö videotehnikaga pole mehele võõras, on siiski tarvis olnud tublisti juurde õppida. Just tehniline pool ongi nõudnud enam harjumist. Päris nii keerukas nagu alguses, kui 1,5-minutilise loo nimel tuli kaheksa tundi tööd teha, seis siiski enam pole. 

Kas kaamera ikka lindistab?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles