Eeloleval nädalal keerab ilm jahedaks

BNS
Copy
Mitmel pool on oodata äikest. Foto on illustreeriv.
Mitmel pool on oodata äikest. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Lagunev kõrgrõhkkond teeb järgmisel nädalal ruumi Skandinaaviasse liikuvale madalrõhulohule, mis toob hoovihma ning jahedat ilma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 22-27, rannikul kohati 20 kraadi.

Teisipäeva öösel on mandril vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Saartel pilvisus tiheneb ja läheb sajule. Puhub lõunakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 12-18 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 16-21, Ida-Eestis kuni 24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Sooja on 15-19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles