Võru Helios teenis kahe kodumänguga ühe punkti

LEPM
Copy
Heliose jalgpallurid lahkusid eile platsilt noruspäi, sest kõvast võtlusest hoolimata tuli vastu võtta kaotus.
Heliose jalgpallurid lahkusid eile platsilt noruspäi, sest kõvast võtlusest hoolimata tuli vastu võtta kaotus. Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond pidas eelmisel nädalal Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandil kaks kodumängu, millest ühe viigistas ja teise kaotas.

1 : 1 viik tehti neljapäeval Viimsi JK-ga. Esimesel poolajal viis Heigo Kosemets Heliose juhtima, teisel poolajal jõudsid külalised võrulaste omaväravast viigini.

Eilses mängus liiga liidri Tallinna Kalevi U21 meeskonnaga suutis Helios taga nulli hoida 85 minutit, aga siis õnnestus pealinlastel ikkagi võiduvärav lüüa.

«Emotsioon on kokkuvõttes pigem negatiivne, niimoodi lõpus kaotada on väga valus. Aga mängisime ikkagi liiga liidriga, mehed andsid endast kõik ja lõpus oli näha, et ei jõutud enam. Eks väsimuse arvele tuleb see kaotus kirjutada,» ütles Võru meeskonna treener Jaanus Vislapuu pärast eilset kohtumist.

Liigas on Helios 13 vooru järel langenud eelviimaseks ehk üheksandale kohale, kuid tabel on tihe ja kuuendast kohast lahutab võrulasi vaid neli punkti.

Järgmisena peab Helios kaks kohtumist võõrsil, kodupubliku ees mängitakse jälle 8. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles