Teade vees kadunuks jäänud inimestest osutus valeks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Päästjad käisid väidetavas vettehüppekohas Valga-Tartu teel üle Väikese Emajõe viiva silla juures inimesi otsimas, kuid kedagi ei leidnud.
Päästjad käisid väidetavas vettehüppekohas Valga-Tartu teel üle Väikese Emajõe viiva silla juures inimesi otsimas, kuid kedagi ei leidnud. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval kell 4.34 teatati häirekeskusesse, et Valga vallas Supa külas on sillalt vette hüpanud kaks inimest, kes on seejärel kadunuks jäänud.

Päästjad kontrollisid teataja antud kaht erinevat sündmuskohta drooni ning paatide ja pinnaltpäästelaudadega. Lisaks käivitati otsingud maismaal mõlemal kaldal. Teatajalt laekunud erinevat infot asus kontrollima politsei.

Päästjad kedagi otsimise tulemusena ei leitud ja sündmus anti üle politseile.

Ka Lõuna-Eesti Postimees sai varahommikul vihje, et Valga-Tartu maanteel olid üle Väikese Emajõe viiva silla juures kolm päästeautot ja politsei.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk ütles, et politsei tegi teisipäeva hommiku vältel mõlema inimese asukoha kindlaks, nende elule ohtu pole. «Mis täpsemalt juhtus, see vajab veel selgitamist,» lisas Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles