Omniva hoiatab järjekordse õngitsuskampaania eest

BNS
Copy
Kampaaniaga lubatakse erinevaid auhindu, kutsutakse klienti teenusele tagasisidet andma või teavitatakse tasulise paki saabumisest. Foto on illustratiivne.
Kampaaniaga lubatakse erinevaid auhindu, kutsutakse klienti teenusele tagasisidet andma või teavitatakse tasulise paki saabumisest. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Omniva hoiatab Eesti Posti või Omniva nime alt reklaamitava järjekordse liba- ja õngitsuskampaania eest.

Kampaaniaga lubatakse erinevaid auhindu, kutsutakse klienti teenusele tagasisidet andma või teavitatakse tasulise paki saabumisest, teatas Omniva.

Libakampaania võib levida nii interneti kui SMS-i teel. Omniva pole kampaaniaga seotud ning kutsub oma kliente üles ettevaatlikkusele.

Kindlasti tuleks tähelepanu pöörata, milliselt aadressilt, numbrilt või veebidomeenilt pakkumine saabub. Kui tegemist on võõrapärase aadressiga, siis tuleks selle avamisest hoiduda.

Eesti Posti ja Omniva korrektne domeen on omniva.ee ning pakiteavitused saabuvad aadressilt teavitus@omniva.ee. Tihti levivad libakampaaniaga koos ka libakontode alt postitatud soovitused, mis peaks kogenematu veebikülastaja silmis usaldusväärsust tõstma.

Mitte kunagi ei tohiks sisestada internetis või SMS-iga saadud lingis oma andmeid. Omniva ei küsi mitte kunagi kliendi krediitkaardi andmeid, mistõttu tasub olla selliste teavituste osas eriti tähelepanelik isegi, kui logo tundub õige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles