Rõuges valmis avalik tenniseväljak

Madis Perli
, suvereporter
Copy
Rõuge esimene avalik tenniseväljak sündis 4,5 aastaga.
Rõuge esimene avalik tenniseväljak sündis 4,5 aastaga. Foto: Karel Saarna

Enne haldusreformi korraldas toona veel väike Rõuge vald terviseprogrammi ideede korje, millest ühe lubas omavalitsus täide viia, kui valla elanikud koguvad 10 000 tervisetundi. Kõige enam hääli koguski idee Rõuge kooli juurde kahe tenniseväljaku rajamiseks.

Detailplaneering ja ala oli tenniseväljakute tarbeks olemas ning eesmärgiks sai neist vähemalt ühe rajamine. Nüüd, neli ja pool aastat hiljem ongi Rõuges valminud valla esimene avalik tenniseväljak. Kuni broneerimissüsteemi valmimiseni saab seda eelregistreerimisel kasutada tasuta.

Tenniseväljaku rajamise eestvedaja Karel Saarna sõnul annab esimene avalik tenniseväljak Rõuge valla spordile palju juurde. «Uuel väljakul saavad selle kandi tennisesõbrad kodu lähedal oma meelisala harrastada,» ütles Saarna ning lisas, et peagi on tulemas ka avamisüritus.

Esimesed tuleristsed on väljak aga juba saanud ning 28. juulil peeti Rõuge tenniseväljakul ka esimene ametlik võistlusmäng. Võru maakonna meistrivõistluste meeste paarismängus läksid vastamisi Taso Vahl ja Denis Pavlov ning Rõuge paar Aso Koris ja Alar Hõim

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles