Travis Leok võitis mõlemad sõidud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kõige rohkearvulisemas masinaklassis 65cc oli parim Travis Leok.
Kõige rohkearvulisemas masinaklassis 65cc oli parim Travis Leok. Foto: Helen Urbanik

Türil peeti motokrossi Eesti noorte meistri- ja karikavõistluste teine etapp. Kõige rohkearvulisemas masinaklassis 65cc läks rajale koguni 36 poissi ja tüdrukut.

Kvalifikatsiooni kiireima aja sõitis välja Kaspar Uibu (Sõmerpalu MK), kuid esimest sõitu asusid juhatama tema klubikaaslased Travis Leok ja Lucas Leok. Teisel ringil möödus Uibu Lucasest ja Lucasel ei õnnestunud pingutustest hoolimata oma positsiooni tagasi võita. Travis võitis sõidu Uibu ja Lucase ees.

Teise sõidu start oli esimese koopia ning seekord juhatasid Travis ja Lucas sõitu koos peaaegu lõpuni, kuni mõlemad viimasel ringil eri kohtades kukkusid. Võimaluse kasutas kohe ära Enriko Peilman, kes oli hoidnud Leokite selja taga kolmandat positsiooni, napsates liidrikoha endale ja üllatades sõiduvõiduga ka finišikohtunikku, kes ei jõudnud talle õigel hetkel lippugi lehvitada. Travis jäi teises sõidus teiseks, Lucase ette kolmandaks tõusis aga soomlane Viktor Leppälä. Kokkuvõttes võitis Travis Leok Enriko Peilmani ja Lucas Leoki ees.

Klassis 85cc ei olnud vastast Romeo Pikandile. Esimese sõidu võitis Pikand üle 14-sekundilise eduga Sebastian Leoki (Sõmerpalu MK) ning mulluse 65cc klassis Eesti meistri Gregor Kuuse ees. Teises sõidus istusid Kuusk, Leok ja Kennert Nurja Pikandil juba tihedamalt kandadel, kuid ohustada Viljandi noormees end siiski ei lasknud. Kuusk oli finišis vaid 3,5 sekundit Pikandist maas, talle järgnes kolmandana Nurja. Päeva kokkuvõttes oli esikolmik Pikand, Kuusk ja Leok.

ATV laste juunioride klassis edestas Sebastian Pedras (Sõmerpalu MK) kahte vaprat tütarlast, Alice Kivimäge ja Laura Põldmad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles