Vineeritehas annetas vallale 10 000 maski

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
UMP-Kymmene Otepää OÜ tehasejuht Silver Rõõmussaar, Otepää vallavolikogu esimees Rein Pullerits, sotsiaalteenistuse juhataja Kadri Sommer, vallavanem Jaanus Barkala
UMP-Kymmene Otepää OÜ tehasejuht Silver Rõõmussaar, Otepää vallavolikogu esimees Rein Pullerits, sotsiaalteenistuse juhataja Kadri Sommer, vallavanem Jaanus Barkala Foto: Reet Treial

UPM-Kymmene Otepää OÜ annetas Otepää vallale ja selle allasutustele 10 000 meditsiinilist kaitsemaski võitluseks koroonaviirusega.

«Ohutus ja turvalisus on meile olulisel kohal. Kohaliku omavalitsuse tasemel on parim ülevaade inimestest ja organisatsioonidest, kes haiguspuhangu korral vajavad meditsiinilisi isikukaitsevahendeid kõige enam,» ütles UPM-Kymmene Otepää OÜ tehasejuht Silver Rõõmussaar. «Meie meeskond on suuresti seotud Otepää vallaga ning kohaliku kogukonna heaolu ja tervise edendamine on meile väga oluline.»

Ettevõte osaleb mitmetes kogukondade elu edendavates projektides üle maailma. Eestis toetatakse ennekõike kohaliku kogukonna projekte spordist kultuurini. Panustatakse Eesti laste ja noorte käsitööoskuste arendamisse toetades koole Eesti taastuvast loodusvarast jätkusuutlikult valmistatud vineeriga.

Otepää vallavanem Jaanus Barkala tunnustas algatust. «UPM-Kymmene Otepää vineeritehas on meie piirkonnas üks suurimaid tööandjaid. Täname ja tunnustame neid märkamise ja hoolimise eest. Meil on ka endal varu olemas, mis nüüd sai suure täienduse. Loodame, et me ei pea seda kasutama hakkama, aga kui vajadus tekib, siis oleme hästi valmistunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles