Kadunud Andrest nähti mängumaa lähistel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Kadunud Andres kaamerapildil 30. juuli õhtul kella 20 ajal Põlvamaal Kanepi vallas Hainjärvel.
Kadunud Andres kaamerapildil 30. juuli õhtul kella 20 ajal Põlvamaal Kanepi vallas Hainjärvel. Foto: PPA

Politsei palub inimeste kaasabi, tuvastamaks oma Tartumaal Kambja vallas Kodijärve külas asuvast hooldekodust lahkunud 53-aastase Andrese asukohta. 

Viimase info järgi võib Andres liikuda Põlva- ja Valgamaa kandis.

Selle otsinguala kammis laupäeval läbi lennusalga kopter, samuti otsisid meest patrullid. Olgugi, et laekus ka mõni uus infokild, ei ole need paraku seni veel mehe leidmiseni viinud. Näiteks teatati eile hommikul, et meest nähti Põlvamaal Savernas Cantervilla mängumaa lähistel. Otsingud jätkuvad.

Andres on lühemat kasvu, tal on tumepruunid lühikesed juuksed ja tema näol on armid. Andres ei räägi ja ta vajab igapäevatoimingutes abi. Käies on talle iseloomulik käsi sirgelt kõrval hoida.

Teadmata kadunud Andres
Teadmata kadunud Andres Foto: Lõuna prefektuur

Mehel on seljas erksinine dressipluus, jalas sinised teksased ja plätud. Ta kõnnib kiirel pisikesel sammul, käsi reeglina kramplikult külgedel või rinnal risti hoides.

Võimalusel palub politsei piirkonna maaomanikel hoida silmad lahti põldudel, tühjade hoonete ümbruses ja kõrvalistes kohtades, kuhu inimesed tavaliselt ei satu.

Meest otsivad politsei kõrval ka vabatahtlikud.

"Hooldekodust saadud info kohaselt tavatseb Andres liikuda mööda teid: ta pole selline metsaskäija-tüüp," rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk laupäeval kella 15 paiku. "See suurendab lootust teda leida ja palume kõigil seal kandis liikujatel silmad lahti hoida ja meest nähes kohe politseid sellest teavitada."

Politsei palub kõigil, kel on infot Andrese võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles