Võit tuli Valgale viimasel minutil

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Laupäeva õhtul toimus G4S Eesti korvpalli meistriliigas kohtumine Pärnu spordihallis, kus läksid omavahel vastamisi korvpalliklubi Pärnu ning Valga korvpallikool. Väga tasavägise kohtumise võitis Valga 84:83, vahendab basket.ee.

Esimese veerandaja võitsid pärnakad 24:22, kuid kaotasid poolaja 42:44. Kolmandal veerandajal läksid pärnakad taas juhtima 69:65.

Mängu võitja selgus viimasel minutil. Kuigi 30 sekundit enne kohtumise lõppu oli punktiga peal Pärnu, siis järgneval rünnakul tabas Antti Vasar otsustava viske, mis tõi Valgale võidu.

Valga meeskonna resultatiivseim oli Reinis Strupovics 27 punktiga. Otsustava korvi visanud Antti Vasar lisas 17 silma ja 8 lauapalli ning Veljo Vares 10 silma ja 9 lauapalli.

Pärnakate parim oli samuti 27 punktiga Rannar Raap. Teda toetasid Toomas Raadik 24, Elgar Tamsalu 16 ning Taavi Hämarsalu 14 punktiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles