Lisandus 11 positiivset testitulemust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Terviseamet.
Terviseamet. Foto: Sander Ilvest

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 645 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, lisandus 11 positiivset testi tulemust.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus 3 positiivset tulemust Tartu linna ja 2 Harjumaale (1 Tallinna). Nii Jõgevamaale, Ida-Virumaale kui ka Lääne-Virumaale laekus üks positiivne tulemus. Kolme positiivse tulemuse puhul on maakondlik seos teadmata.

Neli uut juhtumit lisandus Vabanki puhangule (täna kella 7.30 seisuga oli selles puhangus kokku nakatunud 33 inimest). Ida-Virumaa juhtum ja Harjumaa juhtumi puhul on haigus Hispaaniast sisse toodud. Kahe teadmata maakonnaga juhtumi puhul on nakatunud meremehed. Ülejäänud nakatunute puhul käib asjaolude täpsustamine.

4. augusti hommikuse seisuga vajas Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 4 inimest, juhitaval hingamisel ei olnud ühtegi patsienti. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 63 inimese elu.

Tänase seisuga on Eestis haigusest tervenenud 1937 inimest.

Eestis on kokku tehtud enam kui 120 000 esmast testi, nendest 2091 ehk 1,7 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles