Võrgumängud Tartus peetakse publikuta

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Taas peaks platsile jooksma ka Martti Juhkami.
Taas peaks platsile jooksma ka Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter

Seoses koroonaviiruse puhanguga Tartus otsustas Eesti Võrkpalli Liit sel nädalal Tartu Ülikooli spordihoones toimuvad kontrollkohtumised Lätiga pidada pealtvaatajateta.

Eesti mängib Avo Keele juhendatava Lätiga sel nädalal kolmel korral: 6., 7. ja 8. augustil. Publik on oodatud 6. augusti kohtumisele, mis peetakse Võru spordihoones. Terviseameti soovitusel palub Eesti Võrkpalliliit publikul mängule mitte kaasa võtta pasunaid, sest need võivad soodustada nakkuse levikut. Haigustunnustega inimestel palutakse mängule mitte tulla.

Reedel ja laupäeval Tartus peetavad kohtumised on aga publikule suletud ja neid saab otsepildis jälgida Postimehe vahendusel. Pileti ostnud fännid saavad piletiraha tagasi 7 tööpäeva jooksul.

Võrreldes eelmisel nädalal Soomega peetud kohtumistega on meeskonnas muudatusi. Puudu on Soomes vigastada saanud Andrus Raadik, ent rivis on Martti Juhkami ja koondisega liitunud ka Oliver Orav.

Järgmisel suvel toimuvate Euroopa meistrivõistluste ühe korraldajana on Eesti koha finaalturniiril taganud ja valikmänge pidama ei pea. Seega peetakse sel suvel vaid kontrollmänge.

Ajakava

6.08 kell 18.00 Eesti - Läti (Võru spordikeskus) otsepilt Postimehes

7.08 kell 18.00 Eesti - Läti (Tartu Ülikooli spordihoone) otsepilt Postimehes

8.08 kell 16.00 Eesti - Läti (Tartu Ülikooli spordihoone) otsepilt Postimehes

Allikas: Eesti Võrkpalliliit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles