Arvatav kadumisjuhtum võttis uue pöörde

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Päästjad käisid väidetavas vettehüppekohas Valga-Tartu teel üle Väikese Emajõe viiva silla juures inimesi otsimas, kuid kedagi ei leidnud.
Päästjad käisid väidetavas vettehüppekohas Valga-Tartu teel üle Väikese Emajõe viiva silla juures inimesi otsimas, kuid kedagi ei leidnud. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Häirekeskus sai 28. juulil kell 4.34 äreva kõne. Teatati, et Valga vallas Supa külas on sillalt Väiksesse Emajõkke hüpanud kaks inimest, kes on seejärel kadunuks jäänud. Päästjad kedagi otsimise tulemusena ei leitud ja sündmus anti üle politseile.

«Keegi tookord vette siiski ei hüpanud ega olnud ammugi mitte uppumisohus,» sai Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk sel nädalal tõdeda.

Küll on aga juhtumi uurimise käigus selgunud, et samas seltskonnas, kust ekslik väljakutse tuli, leidis väljakutsele eelnenud ajal aset füüsiline konflikt kahe naise vahel. Teadaolevalt vägivallatses 23-aastane naine talle tuttava naise kallal, kes sai viga. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni ning juhtunu üksikasju hakati uurima kriminaalmenetluses.

«Teadaolevalt tekkis konflikt isiklike suhete pinnalt. Juhtum toimus veekogu ääres ning lisaks kahele naisele viibis juures veel inimesi, kuid füüsilises konfliktis keegi teine ei osalenud. Kannatanu haiglaravi ei vajanud,» andis prokuratuuri pressinõunik Maria Gonjak ülevaate praegu teadaolevatest asjaoludest.

Valeväljakutsega seoses aga menetlust alustatud pole, kuna väljakutse teinud isikule võis mõningases meeltesegaduses jääda mulje, et kaaslased on vette sattunud ja uppunud, kinnitas Kerly Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles