Pildid: Vastseliina ramm Narva Transi vastu ei saanud

Madis Perli
, suvereporter
Copy

FC Vastseliina jalgpallimeeskond läks Tipneri karikavõistluste 1/32- finaalis kodusel Vastseliina gümnaasiumi staadionil vastamisi meistriliiga klubi JK Narva Transiga ning pidi võitlusliku mängu järel leppima 0 : 5 kaotusega.

Kolmanda liiga lõunatsooni liidri FC Vastseliina matši neli liigaastet kõrgemal mängiva Narva Transi vastu oli jälgima tulnud 129 pealtvaatajat, kelle ees suutis kodumeeskond 35 minutit selget favoriiti Ida-Virumaalt kuival hoida. Siis aga õnnestus Narva tiimi kaptenil Aleksandr Zakarliukal külalised juhtima viia ning Nigeeria mängumees Chinedu Charles Geoffrey lisas kaks minutit hiljem veel teisegi. Poolajapausile mindigi külaliste 2 : 0 eduseisus.

Teisel poolajal alustas meistriliiga klubi teravalt ja 54. mänguminutiks olid tablool Roman Sobtšenko ja Geoffrey väravatest seis 0 : 4. Kui võis tunduda, et selleks hetkeks oli Vastseliina murtud, siis oli hoopis vastupidi. Vahetused, Erki Alliksoo kiired jalad ja Reijo Klade head esitused väravas aitasid mänguskoori hoida kodumeeskonnale sümpaatsena.

77. minutil viis Nikita Mihhailov Narva Transi juba 5 : 0 juhtima. Kuigi kodumeeskonnal oli mitmeid häid võimalusi nõelata kontrarünnakutel, jäi narvakate väravavõrk sahistamata. Rohkem väravaid kohtumises ei löödud ja nii jätkab 2019. aasta karikavõitja ning tänavune finalist teekonda järgmise tiitli suunas.

Sander Pild: Väljak oli narvakatele piisavalt väike

FC Vastseliina esindaja Sander Pild jäi oma meeskonna esitusega JK Narva Transi vastu väga rahule.
FC Vastseliina esindaja Sander Pild jäi oma meeskonna esitusega JK Narva Transi vastu väga rahule. Foto: Madis Perli

FC Vastseliina esindaja Sander Pild rääkis, et ega kodumeeskonnale midagi lihtsalt ei tulnud, kuna Narva Trans oli kohale sõitnud hea koosseisuga „Raske oli ja pidime palju jookma, aga õnneks oli väljak nende jaoks piisavalt väike ja nad pidid sellega harjuma,“ avaldas Pild koduväljaku eelise.

„35 minutit suutsime vastu pidada, aga pole hullu 0 : 5 on meie jaoks väga positiivne seis,“ tõdes Sander Pild ja lisas: „Kõik mehed tegid tubli tööd ja kui liigas paneks iga mäng selliselt, siis võiks oodata head kohta - rasked mängud on küll ees, aga koduväljakul loodame kõiki võita.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles