Põlva uus piirkonnavanem tuli Otepäält

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää endine piirkonnapolitseinik Sander Karu on nüüd Põlva piirkonnavanem.
Otepää endine piirkonnapolitseinik Sander Karu on nüüd Põlva piirkonnavanem. Foto: Politsei

Kui Otepää endine piirkonnapolitseinik Sander Karu võttis ohjata Põlva piirkonnagrupi, siis Põlva patrulligrupi patrullpolitseinik Rainer Rahasepp läheb lähiajal Otepää piirkonnapolitseinikuks.

Tänavu veebruaris võttis Põlva toonane piirkonnavanem Katrin Satsi vastu uue väljakutse ning suundus tööle Ida prefektuuri, kus asus juhtima Rakvere politseijaoskonda.

Temast vabaks jäänud ametikohale kuulutati välja konkurss, kuhu kandideeris toonane Otepää piirkonnapolitseinik Sander Karu.

«Tema kandidatuur osutus kõige sobilikumaks ja nii astuski Sander augustikuust Katrini kingadesse ning võttis ohjata Põlva piirkonnagrupi,» ütles Kagu jaoskonna juht Tamar Tamm. «Kuivõrd piirkonnapolitseiniku roll Otepää inimeste jaoks on väga oluline, siis kuulutati ka sellele ametikohale välja konkurss uue konstaabli leidmiseks.»

Tamm lisas, et sellele ametikohale soovis astuda Rainer Rahasepp, kes vahepealsel ajal jõudis kogemusi ammutada nii piiripunkti töös kui ka patrulltegevuses. «Et Raineri südameasi on aga ennetus, siis alustabki tema tööd Otepää piirkonnapolitseinikuna, kus saab keskenduda oma tugevaimatele külgedele ning tegeleda igapäevaselt kohalike elanike murede ja rõõmudega, ennetuse ja kogukonnatööga,» rääkis Kagu jaoskonna juht.

Otepää uus piirkonnapolitseinik alustab tööd 1. septembril. Senikaua on asendajateks piirkonnavanem Kairi Ruus ja Tõrva valda teenindav piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskov.

Rainer Rahasepp on alates 1. septembrist Otepää piirkonnapolitseinik.

Erakogu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles