Serviti võitis Leedus pronksmedalid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mathias Rebane (palliga) kuulutati turniiri parimaks mängijaks.
Helin Potter/Arhiiv
Mathias Rebane (palliga) kuulutati turniiri parimaks mängijaks. Helin Potter/Arhiiv Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva Serviti käsipallimeeskond osales Leedus Klaipėda ​Cupil. Kolm päeva kestnud turniir lõppes Servitile kolmanda kohaga, kui pingelises pronksimängus alistati Kaunase Granitas Karys 29 : 22. Eriliseks tegi turniiri see, et märtsist saati polnud meeskond saanud võistelda.

«Pronksimängu esimene poolaeg oli närviline, mistõttu sai vaheajal nii mängijate kui vastaste treeneriga räägitud, et võtame rahulikumalt. Teine poolaeg oligi sportlikult rahulikum. Turniiril tulime üldjuhul kaotusseisudest välja ja oli võitlust, kuid siiski ei ole koostöö kõige parem. Pikk paus annab tunda. Kuid mäng läks järjest paremaks,» oli peatreener Kalmer Musting kokkuvõttes rahul.

Parima mängija tiitel läks põlvalasele Mathias Rebasele, kes ka viimases kohtumises realiseeris kõik neli seitsme meetri karistusviset. Tema karistusvisete realiseerimisprotsent turniiril püsis 100.

Klaipėda Cupil mängisid võistkonnas lisaks talle Carl-Eric Uibo, Eston Varusk, Henri Hiiend, Indrek Neeme, Arturs Meiksans, Ülljo Pihus, Andris Celminš, Otto Karl Kont, Jürgen Lepasson, Sander Sarapuu, Markel Veiko, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Tõnis Kase ja Alfred Timmo. Võistkonna treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi.

Servitile saab kodus kaasa elada reedest pühapäevani toimuval rahvusvahelisel turniiril Põlva Cup. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles