Eesti Post kolib postipunkti Räpinasse tagasi

LEPM
Copy
Kuni uue postipunkti avamiseni pakutakse postiteenuseid paralleelselt ka Rahumäel asuvas jaotuspunktis (fotol).
Kuni uue postipunkti avamiseni pakutakse postiteenuseid paralleelselt ka Rahumäel asuvas jaotuspunktis (fotol). Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Post on allkirjastamas lepingut, et avada postipunkt Räpina linnas aadressil Võhandu 29. Järgmisest nädalast kuni uue postipunkti avamiseni osutab ettevõtte postiteenuseid samal aadressil ajutise lahendusena postiautost.

"Eesti Post palub Räpina piirkonna elanikelt vabandust, et ettevõtte on postiteenuse osutamiseks sunnitud kasutama ajutisi lahendusi ning teenust pakkunud erinevatest asukohtadest. Positiivne lahendus uue, Eesti Posti enda hallatava postipunkti näol on nüüd aga leitud," andis teada ettevõtte meediasuhete juht Mattias Kaiv.

Postivõrgu teeninduskanalite üksuse juhi Eve Vuksi sõnul leiti sobilikud ruumid postipunkti taasavamiseks käesoleva nädala algul ning üürileping omanikuga on sõlmimisel. „Hetkel on ruumid veel remondis, kuid septembri esimesel nädalal saame kõigi eelduste kohaselt Räpina postipunkti uksed uues asukohas avada. Tegutseme selle nimel nii kiiresti kui võimalik.“ 

Järgmisest esmaspäevast kuni postipunkti avamiseni pargib selle ees (Võhandu 29) Eesti Posti auto, kust on võimalik tarbida samu teenuseid, mida postipunktiski. "Nii ei pea enam Räpina inimesed postiteenuste tarbimiseks linnast välja sõitma. Ning jätkuvalt on võimalik kõikjal Räpina vallas postiteenuseid kasutada ka kirjakandja vahendusel," selgitas Vuks. 

Postiauto hakkab postipunkti asukohas teenuseid osutama esmaspäevast reedeni kella 14-16. Kuni uue postipunkti avamiseni pakutakse postiteenuseid paralleelselt ka Rahumäel asuvas jaotuspunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles