Vastseliinas avatakse Eestis ainulaadne spordiväljak

LEPM
Copy
Rullhoki matš Vastseliina uuel multifunktsionaalsel spordiväljakul.
Rullhoki matš Vastseliina uuel multifunktsionaalsel spordiväljakul. Foto: Kivipartner OÜ

Laupäeval, 29. augustil kell 11 avab Vastseliina hokiklubi Vastseliina gümnaasiumi juures Eestis ainulaadse multifuktsionaalse spordiväljaku.

Tegemist on valgustusega spordiväljakuga, mida saab kasutada erinevate spordialade harrastamiseks, ennekõike on väljak mõeldud suvel rullhoki ja talvel jäähoki mängimiseks. See on Eestis esimese spordiväljak, kus saab mängida rullhokit suvisel ajal välitingimustes ja mis on kaetud võistlustasemel treeninguteks mõeldud Durflex 200 SP roller professional kattega.

Kuna talved on viimastel aastatel üsna lumevaesed, siis kogub Eestis aina enam populaarsust just rullhoki mängimine. Vastseliina multifunktsionaalne spordiväljak valmis möödunud aasta hilissügiseks ja jäi just ebasobiva ilma ja lumevaese talve tõttu tol hetkel ametlikult avamata. 29. augustil Vastseliinas aset leidval piirkonna huvitegevuse päeval avab MTÜ Vastseliina hokiklubi lõpuks spordiväljaku. Huvitegevuse päeval saab ka tutvuda teiste tegevustega, mida pakutakse uuel hooajal Vastseliina piirkonnas.

Spordiväljaku projekt on kaasrahastatud regionaalsete investeeringutoetuste programmist. Projekti kogumaksumus oli 199 968 eurot, millest toetuse summa 120 000 eurot ja valla omafinantseering 79 968 eurot.

Väljaku avamisel toimub Peeter Jõgioja tule- ja trummietendus, esinevad noored võimlejad ning toimub näidismäng Kohtla-Järve hokiklubi ja Vastseliina Vapsikute vahel. Vastseliina hokiklubi tutvustab laiemalt kõikidele huvilistele nii hokiklubi ja hokiringi tegevusi kui ka hokit kui spordiala üldiselt.

Vastseliina hokiklubi on ainus järjepidevalt tegutsev hokiklubi Võrumaal, kes mängib talvel jäähokit ja suvel rullhokit. Klubi ridadesse kuulub 40 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles