Parkimine valmistab peavalu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halvasti nähtav invakoht Selveri parklas
Halvasti nähtav invakoht Selveri parklas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lehe poole pöördus liikumispuudega valgalane. Enda sõnul puutuvat ta kokku kahe probleemiga. «Nii mõnigi kord on kohale, kus ette nähtud koht puudega inimese sõidukile, parkinud auto, millel pole selleks õigusi,» rääkis Tõnu (nimi muudetud – toim).

Muret teeb talle ka märgiste halb nähtavus. «Kui tavapärase ilmaga on invaautodele mõeldud parklakohad nähtavad, siis lume korral pole märgiseid näha,» nentis Tõnu.

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid oli arvamusel, et kahjuks on tõesti ikka ja jälle inimesi, kelle lastetuba jätab soovida ning kes pargivad invaautodele mõeldud kohad kinni. «Eks turvamehed hoiavad ka silma peal ja noomivad. Kindlasti kaalume paremat märgistamistki,» kinnitas Erilaid.

Selveri hoonete omanik, BPTAM Estonia AS esindaja Indrek Juss tänas Valgamaalast probleemile tähelepanu juhtimise eest. «Tähistame puuetega inimestele mõeldud parkimiskoha lisamärgistusega esimesel võimalusel,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles