Pildid: Lõuna-Eestis sai kolmes liiklusõnnetuses viga kokku kuus inimest

LEPM
Copy
Põlvamaal sõitis joobes naine kraavi.
Põlvamaal sõitis joobes naine kraavi. Foto: PPA

22. augustil juhtus nii Põlva-, Võrumaal kui ka Valgamaal liiklusõnnetus, kus sai kannatada mõni inimene.

Esimene õnnetus juhtus hommikul pärast 6.30 kui Põlvamaal Pragi külas kaotas alkoholijoobes naine Tilsi–Naruski tee 5. kilomeetri Naruski poole sõites sõiduauto BMW üle kontrolli ja sõitis vasakule poole kraavi. Auto rullus katusele.

Päästjad lõikasid autos üksi olnud raskes seisundis 29-aastase naise sõidukist välja ja kiirabi toimetas ta haiglasse. Auto rehvid vastasid nõuetele ja juht kasutas turvavööd.

Kella 15.09 ajal juhtus aga liiklusõnnetus Võru maakonnas Linnamäe külas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 17 kilomeetril, kus 50-aastane mees juhtis sõiduautot Honda Civic ja kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku temale vastu sõitnud sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 34-aastane naine.

Kokkupõrke tulemusel paiskusid mõlemad sõidukid kraavi. Mõlemad juhid ja Audis kaasreisijana viibinud 8-aastane poiss ning 11-aastane tüdruk toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 16.12 ajal juhtus liiklusõnnetus Valga linnas Kungla 35a juures, kus 61-aastane mees juhtis sõiduautot Ford Fusion ja sooritas vasakpööret Peetri tänava parkimisalale, kui sõidukile lähenes tagantpoolt jalgrattaga sõitnud 51-aastane mees ning toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Valga haigla EMOsse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles