Õpetajad valmistusid uueks koroonakriisiks

Siim Saavik
, reporter
Copy
«Võiks olla ilus spordilugu, aga tegelikult ma põrkasin ühe meie kooli õpilasega kokku. Tulin trennist, sõitsin rattaga kõnniteel ja tema ka. Poiss jäi õnnes terveks, mina käisin ainult EMOs,» rääkis Tarmo Post kipsi kohta, mis tema kätt kaunistab.
 
«Võiks olla ilus spordilugu, aga tegelikult ma põrkasin ühe meie kooli õpilasega kokku. Tulin trennist, sõitsin rattaga kõnniteel ja tema ka. Poiss jäi õnnes terveks, mina käisin ainult EMOs,» rääkis Tarmo Post kipsi kohta, mis tema kätt kaunistab.  Foto: Siim Saavik

Elva gümnaasiumi direktor Tarmo Post rääkis, et enne kooliaasta algust mängiti õpetajatega läbi isegi erinevaid stsenaariume – juhuks, kui koolis peaks esinema koroonaviirusega nakatumise juhtumeid. Post on tüürinud Elva gümnaasiumi juba 2014. aastast. Enne seda oli ta üksteist aastat direktor Valga põhikoolis.

Kuidas uus kooliaasta sel korral Elva gümnaasiumis vastu võetakse?

Hoiame ikkagi seda 1. septembri traditsiooni, mis on kestnud juba üle 50 aasta. Aktus toimub laululaval ja teeme seda iga ilmaga. Meil on rongkäik, mis on samuti traditsioon. Sel aastal korraldame selle vähendatud kujul. Aktused on sel aastal ainult 1., 10. ja 12. klassil, teistel on lihtsalt klassijuhataja tund. Kuna tegemist on väliüritusega, suudame seal hajutatust hoida ning nende klasside peale ei ole inimeste hulk nii suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles