Politsei piirab öist alkoholimüüki ka Põlva-, Valga- ja Võrumaal

LEPM
Copy
Alkoholimüügi piirangud Kagu-Eestis on otseselt seotud läheneva Rally Estonia WRC etapiga. Foto on illustratiivne.
Alkoholimüügi piirangud Kagu-Eestis on otseselt seotud läheneva Rally Estonia WRC etapiga. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Homsest, 29. augustist piirab politsei öist alkoholimüüki Harjumaal ning esmaspäevast, 31. augustist Põlva-, Valga- ja Võrumaal.

Ühtlasi jätkab politsei öise alkoholimüügi piiramist Tartumaal.

Lõuna prefekt Vallo Koppel rääkis, et kuna uue õppeaasta eel saabub Tartumaale õppureid erinevatest piirkondadest (s.h välisriikidest), kus epidemioloogiline olukord on pigem halvenenud, ei saa Tartumaal 7. augustist kehtestatud alkoholimüügi piirangust loobuda. Hiljemalt järgmise nädala reedel hinnatakse koos Terviseametiga taas olukorda.

„Lisaks on tuleval nädalal oodata nii Tartumaale kui Kagu-Eestisse seoses rallivõistlusega tuhandeid inimesi, kes samuti tulevad siia erinevatest piirkondadest, kus haigestumuse tase 100 000 elaniku kohta on kõrge. Osalejate, korraldajate, pealvaatajate ja kohalike elanike tervise kaitseks ning viiruse leviku takistamiseks kehtestame esmaspäevast, 31. augustist öise alkoholimüügi piirangu ka Põlva-, Võru ja Valgamaale,“ selgitas prefekt oma otsust.

Kagu-Eestit puudutav öine alkoholimüügi piirang kehtib 31. augustist 7. septembri hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles