Noored tunnustasid kirglikku eestvedajat

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tänavu sai Tõrva noortevolikogu auhinna Margo Metsoja.
Tänavu sai Tõrva noortevolikogu auhinna Margo Metsoja. Foto: Tõrva Noortevolikogu

Tänasel Tõrva noortepäeval kuulutati välja ka järjekordne Tõrva noortevolikogu auhinna saaja.

Auhinnale esitati sedapuhku kolm kandidaati. Nende seast valiti tunnustuse saajaks Margo Mets­oja. Tänu tema eestvedamisele on teoks saanud hulk noortele ja ka paljudele teistele piirkonna inimestele mõeldud vahvaid algatusi. Neist olulisim on kettagolfiradade rajamine Tõrva valda ja selle ala võistluste korraldamine ning Tõrva kino Koit tegevuse taaskäivitamine. Metsoja on aga ka Tõrva raadio eestvedajate seas, samuti on ta piirkonna inimeste heaolu nimel kirjutanud tohutu hulga projekte. Tihti teeb Mets­oja seda kõike omast vabast tahtest.

Viimastel aastatel on auhind üle antud Tõrva noortepäeval. Kuna tänavusel tunnustatul polnud aga võimalik eile Tõrva kohale tulla, anti see laureaadile pidulikult kätte juba laupäevasel Tõrva raadio koosolekul.

Väärikad olid ka kaks ülejäänud kandidaati.

Tiiu Vips on Tõrva sotsiaalkomisjoni esinaine ning Tõrva pensionäride grupi Eluratas eestvedaja. Väärikate klubis kõnelejana ei ole tal tabuteemasid, sest nõrgemaid tuleb kaitsta: see peegeldub igas tema tegevuses.

Giia Timpson on alati valmis noortega tegelema ning panustab nende heaolusse palju oma vaba aega. Ta hoolitseb väga Ritsu külaelu ja selle edendamise eest ning tal on alati aega teiste inimeste, sealhulgas noorte jaoks.

Tõrva noortevolikogu liikmed on varem valinud noortevolikogu auhinna saajateks koduloomuuseumi eestvedaja Hilma Karu, silmapaistvad õpetajad Liia Ortuse ja Katrin Priilahe, noorsootöötaja Merike Soometsa, kohaliku kultuuripubi Juudas meeskonna, heategevuslike projektide ja ürituste algataja Kristiina Luige, Tõrva jalgpalliklubi toetaja Silver Suure, Tõrva piirkonna Noorte Kotkaste ja Kodutütarde tegevuse eestvedaja Margit Kolju ning ettevõtja, kirjaniku ja ajakirjaniku, spordimehe ja kohaliku aktivisti Egon Ilissoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles