GALERII Meerapalulased tähistasid Muinastulede ööl ühtlasi külaseltsi kümnendat aastapäeva

LEPM
Copy

Põlvamaal Räpina vallas asuva Meerapalu küla elanikud tähistasid „Maagilise Muinastulede ööga“ kohaliku külaseltsi kümnendat aastapäeva.

Õhtut juhtinud Meerapalu külaseltsi liikme Kristel Zovo tagasivaatel oli algselt plaanis korraldada lustlik jaanipäev, kuid riigis kehtinud eriolukorra ja piirangute tõttu lükati kokkusasamine edasi augustikuusse.

«Lõkke palusime süüdata MTÜ asutajatel Astrid Lauril, Kaius Zovol ja Valeri Ignatjevil, keda tänasime kingikotiga. Miljöö muutis klassikalise muusika saatel maagiliseks Jorma Tootsi pere: lisaks pereisale Maali Toots, Uku Toots ja Ebe Müntel. Lastel oli palju lusti batuudil. Maria Sild ja Marje Kliimann tegid neile hoolimata vihmast näomaalinguid ja pakkusid ka täiskasvanutele võimalust kehamaalinguteks. Heli- ja valgustehnika eest kandis hoolt vanemuislane Toivo Tenno. Külastajaid üle lugedes saime numbriks ilusa 50, mis on sellise ürituse kohta super tulemus!” leidis Kristel Zovo.

Olgugi et ilmataadiga ei vedanud, olid kõik rõõmsameelsed ega lasknud end häirida vihmast, mis iga tunniga ainult suuremaks läks. «Külarahvas jäi igati rahule ja ootab ka edaspidi samasuguseid kokkusaamise võimalusi,» pani õhtu juht tähele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles