Esmaspäev tuleb sajune

BNS
Copy
Vihm. Foto on illustratiivne.
Vihm. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval loob saabuv jahedam õhumass koos madalrõhkkonna servas valitsevate tõusvate õhuvooludega soodsad tingimused hoovihmapilvede kujunemiseks ning vihmahooge on laialdaselt. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib tekkida udu. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 8-11, rannikul kuni 14 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt edelatuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s. Lainekõrgus on 0,4-1,1 meetrit. Kohati sajab hoovihma. Nähtavus on mõõdukas või hea. Sooja on 10-12 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, võib olla äikest. Õhtul pilvisus hõreneb ja sajuhood harvenevad. Puhub edelatuul 3-8, puhanguti kuni 12 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 14-18 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt edelatuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Lainekõrgus 0,4-1,1 meetrit. Sajab hoovihma, õhtul sajuhood harvenevad. Nähtavus on mõõdukas või hea. Sooja on 15-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles