Tõrva autosportlased naasid Lätist võidukalt

LEPM
Copy
Lätis Bauska lähedal võidutsesid krossivõistlusel tõrvakad Maiko Tamm (vasakul) ja Janar Kadak (paremal). Keskel Tõrva vallavanem Maido Ruusmann.
Lätis Bauska lähedal võidutsesid krossivõistlusel tõrvakad Maiko Tamm (vasakul) ja Janar Kadak (paremal). Keskel Tõrva vallavanem Maido Ruusmann. Foto: Tõrva vallavalitsus

Läinud nädalavahetus oli Tõrvale edukas lisaks Rakveres võistelnud noortele kergejõustiklastele ka Lätis, Bauska lähedal, Musa spordikompleksis mõõtu võtnud autosportlastele, kus tõrvakad Maiko Tamm ja Janar Kadak tõid koju vastavalt esimese ja kolmanda koha, kirjutab Tõrva vald oma Facebooki-lehel.

Kahe päeva jooksul astus Euroopa üheks paraimaks autosspordi kompleksiks peetaval Musa rajal erinevates võistlusklassides üles enam kui 200 võistlejat.

Tõrvakatest olid sel korral rajal Läti MV arvestuses Lada RX klassis sõitnud Maiko Tamm ja Balti MV arvestuses bagi 1600 klassis võistlenud Janar Kadak.

Mõlemad mehed näitasid kahe päeva jooksul häid kiirusi ja meisterlikke sõiduoskusi, mis päädisid Maikole omas klassis finaalivõiduga, eelmise aasta Balti meister Janar noppis sel korral finaalsõidust kolmanda koha.

Võistlust kohapeal jälginud Tõrva vallavanem Maido Ruusmann, kes ka ise endine motosportlane ja kahekordne Balti meister bagikrossis, kiitis tõrvakatest võidusõitjate taset. Naljatledes lisas ta 16-aastase Maiko finaalivõidu järgselt: “Kui külm ära ei võta, siis sellest noorest mehest me veel mootoritemaailmas kuuleme.”

Maiko Tammel sai selle sõiduga Läti MV hooaeg läbi, lõppresultaadiks kolmas koht ja parim noorsportlane kogu sarjas.

Janar Kadakul jääb hooaja lõpuni sõita veel üks etapp, mis peaks toimuma oktoobris Leedus, Plunge võistlusrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles